Frederikssund Teater


Gå til indhold

   SVEJK                                                                                                                                  (Retur)

 

 

 

 

 

Svejk i anden verdenskrig

 

 

 

Krigen raser. I øst kæmper russerne en indædt kamp for at stoppe den tyske offensiv, imens de allierede tropper i vest forsøger at finde et fodfæste. Midt i kaosset finder vi opportunisten Svejk. Han bor i Prag, der er under besættelse af det nazistiske styre. Svejk er ikke som alle andre. Han lever af at fange hunde, som han sælger videre til byens prominente fruer. Og så har han et ganske særligt talent for altid at havne i de mest mærkværdige situationer. Heldigvis har han talegaverne på plads og formår som regel altid at finde en vej ud af problemerne igen.

 

SVEJK er en humoristisk forestilling, baseret på historien af Bertolt Brecht, der undervejs bliver akkompagneret af sang og klaverspil. I titelrollen finder vi Ole Sørensen, der med stykket kan fejre sit 40 års skuespillerjubilæum. Vi kommer hele følelsesspektret igennem, når vi møder Svejk og hans sjak på værtshuset i den tjekkiske hovedstad. En by hvor besættelsesmagten holder skarpt øje med forrædere og fidusmagere.

 

 

 

 

Medvirkende:

Ole Sørensen, Uta Motz, Klaus Andersen, Sara Line Møller Olsen og

Thomas Jacob Rønne

 

Instruktør: Gitte Kath

 

Musiker:

Rasmus Steenberg

 

Spilletid:

100 minutter inkl. pause

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Køb billet til forestillingen 


Retur til indhold | Retur til hovedmenu