Frederikssund Teater


Gå til indhold

Svend, Knud og Valdemar                                                                                                     (Retur)


ELVÆRKET  Svend, Knud og Valdemar kl. 19:00


Svend, Knud og Valdemar

- synger på sidste vers

 

"Svend, Knud og Valdemar" eller "Kongemordet i Roskilde" eller "Slaget på Grathe Hede” er et historisk, romantisk udstyrsstykke i fem changementer med indlagte sange. Vi følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, hvor alt går galt, blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules.

 

Peter Fristrups teaterstykke har holdt sig på repertoiret siden premieren i 1887, og det har igennem alle årene fornøjet publikum over hele landet. Især DR-udgaven fra Riddersalen i 1970 bliver sendt igen og igen og huskes og elskes af mange. Nu kaster opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera sig over denne perle og giver den en moderne makeover.

 

Der tilføjes ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical, og når Figaros tilsætter sin særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idé, instruktion

og medvirkende:

Hans Dueholm

Lisbeth Kjærulff og

Kristian Jensen

 

Pianist og musikalsk ledelse:

Allan Dahl Hansen

 

Kostumer:

Nathalie Meldgaard

 

 

Spilletid: 120 min. inkl. pause 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Køb billet til forestillingen 


Retur til indhold | Retur til hovedmenu