Frederikssund Teater


Gå til indhold

Formanden


Velkommen til endnu en ny sæson i

Frederikssund Teaterforening;

bak op om os, og hold det lokale teater i live

 

 

Det er en stor fornøjelse, igen at kunne byde velkommen til alle jer, som plejer at komme; men også meget gerne til nye publikummer.

Også i 2018 og 2019 vil vi opføre forestillingerne i både Elværket og ParkTeatret. Vi er, i foreningens bestyrelse, ganske overvældede over, hvor godt der er blevet bakket op om vores sæson 2017/18. Det tyder på, at vi har fat i noget godt, så kom endelig igen.

Vore spillesteder i Frederikssund, er med til at begrænse os, da vi ikke kan tage de store forestillinger hjem, men fortvivl ikke, for der findes så mange andre scenekunstmuligheder.

I vil kunne opleve musikforestillinger og teater, hvor det er ordets magi, som facinerer. Variationen og uforudsigeligheden er med til, at vi pludselig oplever noget vi ikke vidste, vi godt kunne lide, eller omvendt. Den chance tager vi også gerne, for hvem ved?

Som noget ganske nyt, er vi nu også ude på alle vore Omsorgscentre, der hvor de ældre medborgere bor. Og, det er heldigvis blevet taget rigtigt godt imod.

Det er en stor glæde, at se smilene i øjnene og en medleven i det, der opleves.

I bestyrelsen glæder vi os over, at vi nu er kommet på budgettet med et fast årligt tilskud fra Frederikssund Kommune. Den sikkerhed giver os langt bedre mulighed for at kunne planlægge fremtidige sæsoner. Vi modtager også tilskud fra Slots- og Kulturstyrelsen. Tak.

Inde i denne brochure vil I kunne læse om de forskellige forestillinger og om prisen for at være med. Vi forsøger at holde prisen nede, men vi skal jo også kunne få budgettet til at løbe rundt.

Meld jer til, få andre med – og vær med til at give os respons, for vi kan sikkert blive endnu bedre!

Vi ses i det lokale teatermiljø, vi møder hinanden og vi oplever kulturens indflydelse på måden vi tænker på!

Tak til alle de frivillige, som hjælper til med, at dette kan lade sig gøre!

 

På bestyrelsens vegne, mange venlige teaterhilsner

Grethe Olsen, formand

www.frederikssundteater.dk

 

 

Retur til indhold | Retur til hovedmenu