Frederikssund Teater


Gå til indhold

  Formanden                                                                                                                        (Retur)


Velkommen til sæson 2019-2020

i Frederikssund Teaterforening

 

 

I bestyrelsen glæder vi os over, hvor godt der er blevet taget imod de forestillinger, som vi har vist i sæson 2018-2019.

Vi har haft mange udsolgte forestillinger, og det er bare så godt at mærke. Så tak fordi så mange bakkede op om vores lokale teaterliv. Nogle forestillinger overrasker positivt – andre vækker undren! Sådan er vi heldigvis forskellige!

Nu er vi igen på gaden med et flot udvalg af smukke, sjove og tankevækkende forestillinger, som vi er ret stolte over at have i vores program.

Når vi skal vælge teater, skal vi både tænke på sceneplads, tekniske forhold, teatrenes turneperioder, publikumsfaciliteter og egnethed til de forhold, vi har i Frederikssund. Vi lægger et stort arbejde i at samle et godt puslespil, hvor de fleste hensyn er taget.

I den nye sæson spilles én forestilling i Parkteatret, de øvrige er på Elværket, netop med den tidligere begrundelse mht. teatrenes tekniske krav og pladsforhold.

Det kommende repertoire indeholder både små og større opsætninger, altså en blanding af scenekunst fra mange dele af det professionelle teaterliv, som findes i Danmark.

Her er både musikalske-, nye danske dramaer- og klassisk omskrevne forestillinger! Det er umuligt at nævne det hele her, så læs mere her i vores blad.

Vi modtager nu et fast årligt tilskud fra Frederikssund Kommune, og vi henter de tilskud hjem, som findes under Slots- og Kulturstyrelsens puljer, til professionelt teater i Danmark. Tak til kommunen og tak til kulturministeriet. Økonomien er en vigtig del, og det er vi meget opmærksomme på. Tak også til vore annoncører, det er en stor hjælp.

Vi er jublende glade for vores publikums opbakning, og vi ønsker at mange flere gør brug af det flotte teatertilbud, som findes her i vores kommune.

Tak til alle de frivillige som hjælper til, for at få alt til at klappe. Tak også til alle jer, som kommer i teatret. Vi ses igen i næste sæson, ikke også?

På bestyrelsens vegne

Grethe Olsen, formand

www.frederikssundteater.dk 

 

Retur til indhold | Retur til hovedmenu