Frederikssund Teater


Gå til indhold

Jan Hertz Senior standup

Forestillinger
Parkteatret Torsdag den 1. februar 2018 kl. 19:30


JAN HERTZ


Senior Stand-up - i farver


i Parkteatret

Af og med Jan Hertz
Det er en selvbiografisk, morsom fortælling om de valg, man træffer her i livet og konsekvenserne deraf, hvor vi - som noget nyt - giver-up genren en dramatisk udtryksform. Situationer og mennesker har klæbet sig fast i hans bevidsthed, og råt for usødet spiller hanend 65-års rutsjebanetur. Et dramatisk, sensitivt, kontant, helhjertet livsdrama om konsekvenserne i at måtte træffe fra- og tilvalg.
Forestillingen handler om en velopdragen ung mand i indre oprør mod den borgerlige opvækst. På et tidspunkt troedehan, der skulle stå kirurg eller præst på hans visitkort, men teatret var dragendealtid ubevidst rumsteret som knirkende gulvbrædder i hans eget hus.handler om at være ensom og om vekselvirkningen mellem at være social og være privat.
Som teaterleder, instruktør og skuespiller har han måtte træffe valg,han blev urolig, da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Det var han slet ikke - men i sin egenskab af teaterchef på Amager Scenen lærte han det på den direkte og ærlige måde: At se livet i øjenhøjde!Af Jan Hertz i samarbejde med Louise Schouw


Spilletid: 120 min incl. pause

Køb billet til forestillingen
Retur til indhold | Retur til hovedmenu