Frederikssund Teater


Gå til indhold

Mig og ULF - The mini musical

Forestillinger


ELVÆRKET Lørdag den 10. februar 2018 kl. 16:00Mig & Ulf - the mini-musical

Nyt dansk lystspil af Flemming Jensen

Titlen er snyd! Det skal I vide. Ulf Pilgaard er ikke med. Det er netop det, der er pointen.
Hvad gør man, når man tror, man har en aftale?

I dette nye lystspil snor Flemming Jensen sig med en vanlig samfundskritisk tekst og handling gennem sine mange år på scenen med klassikere fra revy og teater. Men han mangler en partner og et modspil. Derfor hyrer han sin suffløse, sin unge niece Amalie, til at erstatte Ulf.

Det bliver ikke helt nemt for en ikke særlig høj 25-årig pige at tumle den opgave, så hun finder på og putter ind af sit eget stof. Flemming er ved at fortvivle. Unge mennesker kommer altid med de forkerte løsninger, de kan ikke stave, og de mangler viden og dannelse. Han er ved at blive vanvittig af hende, hvis det ikke lige var for én ting: Han kan ikke stå for hende.

Så stykket spiller videre, og vi må håbe, at broen over generationskløften kan bære, når ældrebyrden møder iPad-generationen. Vi kan garantere, at Amalie Fjeldmose, der sidst spillede titelrollen i Skammerens Datter på Østre Gasværk, vil stråle i dette nye lystspil. Og ligesom Jensen kan turnere en klassisk vise, så kan Amalies klare stemme sørge for, at der ikke er flere hele glas tilbage i teatret. Den korteste afstand mellem to generationer er et gevaldigt grin!


Medvirkende:
Amalie Fjeldmose og
Flemming Jensen.

Instruktion: Lars Knutzon

Musik: Lars Fjeldmose

Spilletid: 90 min inkl. pause
Køb billet til forestillingen
Retur til indhold | Retur til hovedmenu